Webcast

Zastropování cen energií velkým podnikům: Kdo může žádat a jaké jsou podmínky? (akce již proběhla)

location Online 12. 1. 2023, 14:00

Má vaše společnost, která spadá do kategorie velkých podniků, nárok na zastropování cen energií? Jaké podmínky musí splnit a jak konkrétně o toto zastropování zažádat? Na tyto a další související otázky najdete odpověď v našem chystaném webcastu!

V průběhu našeho online setkání vás provedeme obsahem nařízení Vlády ČR 343/2022 a navazujících dokumentů, které blíže vymezují podmínky, jež musí splnit žadatel oprávněný k zastropování cen energií pro velké podniky. Vysvětlíme vám také kontext evropské regulace, která zastropování cen umožňuje, a podíváme se například i na to, jakým způsobem se určuje maximální míra kompenzace v rámci partnerských a propojených podniků.

Připojte se k našemu webcastu i vy získejte všechny klíčové informace, které vám pomohou úspěšně čelit energetické krizi!

Přednášející:

Marek Polach, manažer, daňové oddělení Deloitte
Marek se specializuje na oblast dotačního poradenství Programu podpory na zvýšené náklady energií a navazujícího zastropování cen energií.

Kryštof Dosoudil, advokát, Deloitte Legal
Kryštof je členem nemovitostního týmu se specializací na oblast utility včetně energií.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.