Webcast

Aktuální dotační příležitosti pro nákup výrobních technologií (akce již proběhla)

location Online 4. 4. 2024, 14:00

V blízké době budou opět otevřeny dotační výzvy, které umožňují financování výrobních technologií. Jaké výzvy to jsou, kdy budou spuštěny, jaká jsou základní pravidla a na co se v těchto výzvách připravit Vám představíme na našem webcastu.


Harmonogram:  

Zaměříme se především na:

  • představení výzev v programech Inovace a Úspory energie
  • podmínky pro podání žádosti o dotaci
  • jak zrealizovat úspěšný projekt a co musí být splněno, abyste obdrželi dotaci
  • harmonogram dalších výzev nejen pro výrobní podniky

Pro koho je akce určena?

Workshop je určen především pro jednatele, CFO, CEO, facility manažery, controllingové pozice, ale také všem, kteří se chtějí o aktuální dotační příležitosti pro nákup výrobních technologií dozvědět více.


Přednášející: 

Jakub Toufar – manažer v oblasti dotací, který se specializuje na oblast dotační podpory podnikatelských subjektů. Již desátým rokem radí podnikatelským subjektům, jak efektivně podpořit růst svého podnikání prostřednictvím dotací.

Kateřina Fraňková – senior konzultantka v oblasti dotací. Katka se specializuje na veřejnou podporu v oblasti obnovitelných zdrojů, energetiky, cirkulární ekonomiky a výzkumu a vývoje. Má přes 3 roky praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele a před nástupem do společnosti Deloitte pracovala na straně poskytovatelů dotací více než šest let


 Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.