Konference

Kybernetická bezpečnost ve zdravotnických zařízeních: Výzvy, rizika a budoucnost | Online (akce již proběhla)

location Online 24. 1. 2023, 9:30

Kybernetické útoky na zdravotnická zařízení. Posílení digitální bezpečnostní infrastruktury. Možnosti a alternativní postupy zvýšení kybernetické ochrany. To jsou jen některá z klíčových témat, která v posledních měsících a letech stále více rezonují v oblasti (nejen) českého zdravotnictví.

Náš tým odborníků na kybernetická a strategická rizika z oddělení Deloitte Risk Advisory si pro vás proto připravil speciální panelovou diskuzi, ve které budou o zmíněné problematice debatovat zástupci zdravotnických zařízení, státní správy a společností zabývajících se kybernetickou bezpečností. Diskuzi pořádá Deloitte ve spolupráci s jedním z nejvýznamnějších architektů v e-health oblasti v Česku, společností Euro Enterprise Development.

Připojte se k našemu online setkání i vy a zjistěte, jaká je budoucnost českého zdravotnictví z hlediska kybernetické bezpečnosti! Probereme, jak se zdravotnická zařízení snaží zvrátit stávající situaci a jak se jim daří podnikat některé kroky, které pomohou ochránit nejcitlivější infrastrukturu v zemi. Seznámíme vás také se základními pilíři akčního plánu na rok 2023 a nebude chybět ani prostor pro vaše otázky.

Program:

09:30–10:15 – první část panelové diskuze: současnost, aktuální témata a trendy
10:15–10:30 – přestávka
10:30–11:15 – druhá část panelová diskuze: výhled do budoucna; prostor pro dotazy

Řečníci:

Michal Čábela, Deloitte Risk Advisory, Cyber Risk, ředitel
Roman Kratochvíl, Euro Enterprise Development, jednatel
Jakub Machka, FN Plzeň, manažer kybernetické bezpečnostii
Ing. Vít Lidinský, Ph.D., Ministerstvo zdravotnictví ČR, manažer kybernetické bezpečnosti
Hana Gawlasová, Deloitte, oddělení daňového a právního poradenství, partnerka
Jana Morávková, Deloitte, moderátorka


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.