Pracovní snídaně

Building Bridges for Inclusivity at Deloitte | Leadership Breakfast (akce již proběhla)

location Praha 17. 5. 2023, 9:15

Připojte se k nám na poutavou panelovou diskusi o prosazování rozmanitosti, rovnosti a inkluze v podnikatelské komunitě s cílem bojovat proti nenávisti vůči queer komunitě v České republice. Akce je pořádána s podporou Pride Business Forum a představí se na ní hvězdná sestava panelistů a panelistek:

IDAHOT Panel: Síla firemního vedení při prosazování rovnosti LGBTQ+ lidí

  • Czeslaw Walek, ředitel, Pride Business Forum
  • Karel Dvořák, náměstek ministra spravedlnosti
  • Jana Vychroňová, Vodafone
  • Michal Pitoňák, Queer Geography
  • Kryštof Stupka, konzultant Deloitte pro udržitelnost a obhájce lidských práv

Společnost Deloitte se jako lídr v oboru profesionálních služeb zavázala podporovat rozmanité a inkluzivní prostředí jak v rámci naší organizace, tak v celé podnikatelské komunitě. Uvědomujeme si, že zdravá společnost je základem silné ekonomiky a že podniky musí hrát aktivní roli při vytváření pozitivních změn. Zapojte se do této důležité diskuse a zjistěte, jak může vaše organizace přispět k inkluzivnější a tolerantnější společnosti.

Těšíme se, že vás přivítáme na "Leadership Breakfast; Building Bridges for Inclusivity at Deloitte" a budeme společně pracovat na inkluzivnější a spravedlivější budoucnosti pro všechny.

Akce bude probíhat v českém jazyce.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.