Webcast

Cesta k digitalizaci zpracování zaměstnaneckých výdajů (akce již proběhla)

location Online 7. 9. 2023, 10:00

Zvažujete i vy přechod na moderní T&E řešení, ale nevíte, jak na to, nebo nejste o jeho výhodách plně přesvědčeni? Přijměte pozvání na náš seminář na téma Cesta Novartis k digitalizaci zpracování zaměstnaneckých výdajů. Konat se bude 7. září a v rámci našeho setkání se budeme věnovat následujícím tématům:

  • Co digitalizace T&E přinesla a vzala uživatelům v ČR (a to ať už cestujícím, schvalovatelům, pracovníkům back officu či managementu oddělení financí)
  • Změnil a zrychlil (případně jak) nástroj interní procesy, snížil chybovost a náklady, urychlil výplatu a zvýšil transparentnost?
  • Splňuje digitalizace procesu požadavky pro české cestovní výkazy (DPH, diety, náhrady za paliva a vůz, zdanění nadlimitních benefitů)?
  • Co má očekávat firma, která o implementaci takového nástroje uvažuje?

Přednášející:

Markéta Krausová, T&E Global Process Owner, Novartis – Markéta má více než 8 let zkušeností v oblasti financí (Procure to Pay, Business Planning Analyst, Travel and Expense [T&E]). Podílela se na mnoha projektech zahrnující tranzice, procesní standardizace a implementace T&E systémů pro mnoho trhů (EMEA, APAC). Mnoho let působila jako Travel & Expense Subject Matter Expert pro Českou republiku a Slovensko. V současné roli koordinuje E2E T&E Proces včetně standardizace politik, automatizace a harmonizace.

Martin Jenčík, manažer v oddělení Enterprise technologies & Performance – Martin založil v Deloitte Travel and Expense (T&E) praxi a vede tým zaměřený na nástroje pro správu zaměstnaneckých výdajů a služebních cest pro střední Evropu a německy mluvící trhy. Podílí se na implementačních, assessment, M&A, a transformačních projektech v oblasti T&E v ČR, Německu, Belgii a Spojeném království. Zkušenosti v oboru získal jako konzultant on premise a cloudových produktů pro řízení času, výdajů a služebních cest.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.