Webcast

Digitální HR: Jak zpracovávat zaměstnanecké daně rychle a bez papírů (akce již proběhla)

location Online 19. 9. 2023, 10:00

Jak lze zvládnout každoroční agendu podepisování prohlášení k dani a žádostí o roční zúčtování daně co nejefektivněji? To vám ukážeme na aplikaci PeoplePort, jejímž prostřednictvím můžete převést celou agendu zaměstnaneckých daní do digitální podoby a ušetřit tak velké množství papíru i místa v kanceláři. Aplikace PeoplePort ale umí mnohem více, díky ní budete moci zredukovat papírové dokumenty i v dalších oblastech. Připojte se na náš webcast, kde vám aplikaci a její praktické využití nejen v daňové agendě představíme. Na závěr si také nastíníme možnosti elektronického podepisování pracovněprávních dokumentů v návaznosti na novelu zákoníku práce.

Přednášejicí:

Michaela Budilová
Michaela je manažerka v payroll oddělení Business Process Solutions – BPS. K týmu se připojila v roce 2016 a její agendou je nejen zajištění zpracování mezd pro klienty, ale spolupracuje také na vývoji aplikace PeoplePort, a to od jejího počátku.

Lukáš Janíček
Lukáš je manažer v payroll oddělení Business Process Solutions – BPS s více jak 8 lety zkušeností. Zaměřuje se na implementaci a nastavování nových systémů jako Helios, SAP či KS Program. Spolu s technickým oddělením se podílí na vývoji aplikace PeoplePort.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.