Webcast

Dopady vládního balíčku na zaměstnanecké benefity (akce již proběhla)

location Online 14. 6. 2023, 14:00

Ministerstvo financí předkládá Poslanecké sněmovně návrh novely zákona o daních z příjmů. Jednou z navrhovaných změn je i zrušení daňové úlevy pro nepeněžní zaměstnanecké benefity, které by znamenalo, že by tato plnění podléhala na straně zaměstnance zdanění i pojistnému na sociální a zdravotní pojištění.

Chcete se dozvědět, jaké změny vás při poskytování zaměstnaneckých benefitů mohou čekat v následujícím roce? Co konkrétního by se v odměňování zaměstnanců změnilo, pokud návrh projde v navrhovaném znění? Jak se na tyto změny připravit? Přihlaste se na náš webinář, kde vám konkrétní změny i jejich dopady představíme.

Přednášející:

Lucie Rolná, manažerka v oblasti Global Employer Services, daňové oddělení Deloitte
Lucie se již řadu let specializuje na poradenství v oblasti implementace moderních způsobů odměňování a zaměstnaneckých benefitových systémů z pohledu komplexní metodiky i praktického fungování.

Jana Havlíčková, advokátka z týmu pracovního práva Deloitte Legal
Jana se věnuje každodennímu poradenství v oblasti pracovního práva, specifickým způsobům odměňování a motivace zaměstnanců jako jsou ESOP, benefitové systémy a bonusová schémata, a oblasti digitalizace HR.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.