Webcast

Dotace na fotovoltaické elektrárny (akce již proběhla)

location Online 1. 2. 2024, 10:00

Dlouho očekávané dotační programy na výstavbu fotovoltaických elektráren pro podnikatelské subjekty byly vyhlášeny závěrem roku 2023 a přinesly hned několik překvapení v podobě změny pravidel a nastavení těchto výzev. Na webcastu Vás provedeme nejen základními pravidly pro čerpání dotací na fotovoltaiku, ale upozorníme právě i na proběhlé změny a na co si dát pozor při přípravě Vašich projektů.


Harmonogram:

  • Představení dotačních výzev RES+ pro podnikatele a souhrn nejzásadnějších změn.
  • Jak vybrat vhodnou výzvu pro Váš záměr.
  • Podmínky pro podání žádosti o dotaci.
  • Jak zrealizovat úspěšný projekt a co musí být splněno, abyste obdrželi dotaci.

Pro koho je akce určena?

Workshop je určen především pro CFO, CEO, COO, facility managery, ESG managery, controlling, ale také všem, kteří se chtějí o dotaci na fotovoltaické elektrárny dozvědět více.


Přednášející:

Kateřina Fraňková, senior konzultantka v oblasti dotací. Katka se specializuje na veřejnou podporu v oblasti obnovitelných zdrojů, energetiky, cirkulární ekonomiky a výzkumu a vývoje. Má přes 3 roky praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele a před nástupem do společnosti Deloitte pracovala na straně poskytovatelů dotací více než šest let.

Kateřina Čápová, senior konzultantka v oblasti dotací. Katka disponuje více než 5 lety zkušeností s řízením projektů ze strany poskytovatele dotace a 2 lety praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.