Webcast

Dotační podpora podnikatelských inovativních záměrů (akce již proběhla)

location Online 15. 11. 2022, 14:00

Jaké dotační programy na podporu inovací jsou pro české podnikatele aktuálně k dispozici? Na jaké aktivity se konkrétně zaměřují? A co všechno je k získání takové podpory potřeba? Na tyto a další otázky vám odpoví náš webcast!

Veřejná podpora hraje významnou roli v rozvoji inovativních aktivit firem. Jejím cílem je stimulovat investice do dlouhodobé konkurenceschopnosti podniků, potažmo i celé ekonomiky.

Jaké dotační příležitosti k financování inovativních záměrů jsou aktuálně k dispozici a jaké čekají na podnikatele v roce 2023? Jak jsou nastaveny národní a evropské dotační programy na podporu inovativních projektů? A jaké jsou nejvýznamnější změny oproti minulým rokům? Na tyto a další otázky se zaměříme v našem webcastu!

Připojte se k našemu online setkání i vy a zjistěte, jak můžete z veřejných zdrojů podpořit vlastní vývojové aktivity a inovace.

Program:

V rámci webcastu se zaměříme na následující témata:

  • Dotační podpora výzkumu a vývoje v podnikatelském sektoru ČR
  • Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (OP TAK) a vhodné programy podpory
  • Technologická agentura ČR (TA ČR) a vhodné programy podpory
  • Výhled 2023+

Přednášející:

Martin Šindler, manažer, daňové oddělení Deloitte
Martin se specializuje na oblast veřejné podpory. Již dvanáct let radí na trhu podnikatelským subjektům, jak efektivně podpořit růst jejich podnikání prostřednictvím dostupné veřejné podpory.

Kateřina Fraňková, senior konzultantka, daňové oddělení Deloitte


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.