Webcast

Dotační podpora pro podnikatele na vzdělávání zaměstnanců (akce již proběhla)

location Online 13. 4. 2023, 10:00

Vzdělávání zaměstnanců je klíčovým faktorem pro zvýšení produktivity a konkurenceschopnosti podniku. Na tuto činnost mohou firmy a podnikatelé navíc získat veřejnou podporu až 4,5 milionu Kč ve formě dotace.

Plánujete, případně již rozvíjíte profesní vzdělávání svých zaměstnanců i ve své firmě? V tom případě neváhejte a připojte se k našemu webcastu! Zjistíte, na jaké vzdělávací kurzy v oblastech měkkých manažerských dovedností, jazykového, technického a dalšího odborného vzdělávání je možné získat finanční podporu v podobě dotace z Operačního programu Zaměstnanost plus. Její výše je stanovena na 76,6 %, získat pak budete moci maximálně až 4,5 milionu Kč.

Naši odborníci vás seznámí s podmínkami, za jakých se můžete ucházet o zmíněnou dotaci, jaké jsou termíny pro podání žádostí, které aktivity bude možné v připravované výzvě podpořit a zda i vaše firma je způsobilým žadatelem.
Tento webcast je vhodný pro podnikatele, vedoucí pracovníky a manažery.

Program:

V rámci webcastu se zaměříme především na následující témata:

  • Základní informace o vyhlášené výzvě zaměřené na podnikové vzdělávání
  • Na jaké projekty budete moci dotaci získat a jaké podmínky budete muset splnit
  • Aktuality v dalších připravovaných dotačních titulech

Přednášející:

Kateřina Fraňková, senior konzultantka v oblasti dotací, Deloitte
Kateřina Čápová, konzultantka v oblasti dotací, Deloitte


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.