Webcast

Dotační programy Aplikace a TREND a jiné možnosti financování inovačních aktivit (akce již proběhla)

location Online 5. 5. 2022, 14:00

Veřejná podpora výzkumu a vývoje

Plánujete vyvíjet či inovovat své produkty, služby nebo procesy? Zajímá vás, jak lze tyto aktivity podpořit z veřejných zdrojů?

Připojte se k našemu webcastu o dotační podpoře výzkumu a vývoje a zjistěte, zda jsou aktuálně připravované dotační programy vhodné pro vaši společnost. Dozvíte se mimo jiné, za jakých podmínek se můžete ucházet o dotaci, který dotační program je výhodnější pro plánované aktivity, jaké jsou šance na úspěch a zda existují i jiné možnosti podpory.

Veřejná podpora hraje v rozvoji výzkumu a vývoje stále významnější roli. Jejím cílem je stimulovat investice do dlouhodobé konkurenceschopnosti firem, a tedy i celé naší ekonomiky. Finanční prostředky v rámci dostupných dotačních programů budou dostupné pro všechny podnikatelské subjekty nehledě na jejich velikost či místo realizace projektu. O podporu tedy mohou žádat i velké podniky a ty, které provozují svoji činnost na území hlavního města Prahy.

Program

V rámci webcastu se zaměříme především na následující témata:

  • Podpora výzkumu a vývoje v podnikatelském sektoru ČR
  • Dotační programy Aplikace a TREND a jejich specifika
  • Další dotační programy a daňové odpočty na výzkum a vývoj

Přednášející

Martin Šindler, manažer v oblasti dotací


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.