Live stream

Energetická revoluce: Ceny elektřiny a plynu ve světle nových skutečností | Energie s Deloitte 5 (akce již proběhla)

location Online 16. 11. 2023, 10:00

Už nějakou dobu můžeme pozorovat, že efektivní pokles cen elektřiny a plynu začal snižovat účty za energie. Vrátí se ale někdy ceny na původní hodnotu a budeme moci mluvit o stabilizaci? Co do cen vlastně promlouvá? Jednoznačně jde o geopolitická rizika – jejich vliv se ale v této oblasti postupně snižuje. Před námi je nicméně další období zimy a s ním tak nastávají otázky, zda jsme dostatečně připraveni. Jsou dodávky energií v bezpečí? Pojďte s námi probrat nejen tato témata na online panelovou diskuzi! Je zdarma a pro všechny.

Budeme moc potěšeni, pokud pozvání k virtuálnímu setkání přijmete. Palčivá témata budou probírat ti, kteří je řeší na denní bází. Zúčastní se Martin Pich (Trading Division Director, MND), Michal Dubeň (ředitel divize nákupu energií a člen představenstva, ZSE Energia) a Martin Ludvík (generální ředitel a předseda představenstva Sev.en Industry Supply). Klást otázky a nastolovat témata bude v roli moderátora Miroslav Lopour (senior manažer v oddělení poradenství pro energetiku, Deloitte).

Proberte s námi mimo jiné i například to, jak se promítají investice do obnovitelných zdrojů energie v denních cenách nebo to, jaký praktický dopad ceny energií mají na firmy a na jejich strategie. V závěru diskuze se budeme těšit na vaše dotazy a komentáře. Pojďme se vzájemně inspirovat!

Mrkněte, jak celá akce probíhala minulý ročník

Odkaz pro sledování vám bude zaslán hodinu před konáním live streamu.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.