Webcast

Financování výzkumu a vývoje: Ušetřete až 80 % nákladů pomocí dotací nebo daňového odpočtu (akce již proběhla)

location Online 21. 6. 2023, 10:00

Dotace či daňový odpočet na podporu výzkumu a vývoje jsou efektivním nástrojem podpory podnikatelských aktivit, který může přinést firmám každoročně značné úspory, zvýšit jejich konkurenceschopnost a zrychlit inovační cyklus.

Je pro vaše investice či aktivity v oblasti R&D vhodné využít podporu z veřejných zdrojů? Kdy je nejvhodnější čas začít s přípravou žádosti o dotaci či uplatňováním odpočtu? A jaké dokumenty je potřeba zpracovat? Odpovědi na tyto a další otázky zazní v našem připravovaném webcastu!

Připojte se i vy k našemu online setkání, kde se dozvíte, jak efektivně využít dostupné formy podpory v oblasti R&D a ušetřit až 80 % z vynaložených nákladů. Prostor bude samozřejmě i na vaše dotazy, které nám můžete zaslat během registrace nebo následně položit v průběhu webcastu.

Program:

V rámci webcastu se zaměříme na následující otázky a témata:

  • Jaké aktivity a s nimi související náklady lze do dotace či daňového odpočtu zahrnout?
  • Jak projekty správně definovat?
  • Jak začít a jaké formální dokumenty je potřeba připravit?
  • Tipy a triky z naší každodenní praxe

Přednášející:

Daniel Trubela, senior konzultant, Tax & Legal, Deloitte
Daniel působí v Deloitte jako senior konzultant a zaměřuje na poradenství v oblasti dotační podpory.

Petr Lovíšek, senior konzultant, Tax & Legal, Deloitte
Petr působí v Deloitte jako senior konzultant a zaměřuje na poradenství v oblasti využití daňových odpočtů na výzkum a vývoj.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.