Live stream

Generativní AI & NIS 2: Nový přístup k Bezpečnosti | Online (akce již proběhla)

location Online 14. 6. 2023, 9:00

S velkým potěšením Vás zveme na exkluzivní Cyber Security akci Deloitte na téma Generativní AI & NIS 2: Nový přístup k Bezpečnosti, kde mimo jiné představíme náš nový nástroj NextCyber, který právě generativní AI využívá a významně ulehčuje plnění požadavků kybernetické bezpečnosti. 

V Deloitte se intenzivně zabýváme tím, jak může AI přispět k lepšímu a efektivnějšímu řízení kybernetické bezpečnosti, a především ulehčit naplnění souladu s povinnostmi vyplývajícími ze směrnice NIS 2 a návrhu Zákona o kybernetické bezpečnosti (ZoKB) a jeho vyhlášek.

Dobře si uvědomujeme, že implementace takto komplexní regulace bude pro mnohé společnosti představovat významnou výzvu. 

Rozhodli jsme se proto vyvinout inovativní nástroj NextCyber, který využívá nejmodernější technologie v oblasti generativní AI a umožňuje významně snížit nároky na splnění souladu se ZoKB v prostředí jakékoliv organizace. Vývoj nástroje se nyní blíží ke konci a my se těšíme, že Vám jej budeme na nadcházejícím diskusním panelu moci představit. 

Agenda panelové diskuse:

  1.  Představení NIS 2 v kontextu využití AI (30 min)
  2.  Využití generativní AI v oblasti řízení kybernetické bezpečnosti (30 min)

Coffee break (20 min)

  1. Nástroj NextCyber – AI konzultant, který vaši organizaci opravdu zná (30 min)
  2. AI Act – EU regulace a rizika spojená s používáním AI (30 min)
  3. Q&A (30 min)

Akce nabídne nejen možnost nahlédnout do zákulisí našeho nového AI nástroje NextCyber, ale také příležitost diskutovat s celou řadou expertů o využití AI v ostatních aspektech řízení IT a kybernetické bezpečnosti. Účast v panelu přislíbili:

  • Michal Čábela, Cyber Risk Director, Deloitte
  • Jan Hejtmánek, CE AI Institute Leader, Deloitte
  • Viktor Paggio, expert na oblast kybernetických rizik, Deloitte
  • David Pešek, Technology Scout, ČVUT
  • Tomáš Trávníček, Information Security Manager, ŠKODA AUTO

Velmi se těšíme, že se s Vámi budeme moci setkat na této výjimečné akci. Věříme, že z ní budete odcházet nejen s novými znalostmi a poznatky, ale také s jasnou vizí, jak může AI usnadnit cestu Vaší společnosti k plnění požadavků (nejen) ZoKB.

Odkaz pro sledování vám bude zaslán hodinu před konáním live streamu.

Nová EU směrnice NIS 2 přináší celou řadu požadavků v oblasti zajišťování kybernetické bezpečnosti a týká se nejen organizací, které jsou dnes podle zákona o kybernetické bezpečnosti povinny své systémy zabezpečovat, ale i tisíců organizací a firem, které budou od letošního roku do regulace spadat nově a doposud žádné povinnosti plnit nemusely.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.