Webcast

HR bez papíru a elektronické podepisování dokumentů (akce již proběhla)

location Online 3. 11. 2022, 14:00

Jak udělat přítrž nekonečnému papírování ve vaší firmě? S portálovým řešením PeoplePort zmodernizujete své HR oddělení od A do Z!

Firmy se často potýkají s přemírou administrativy, a proto kladou stále větší důraz na digitalizaci a automatizaci procesů. A jedním z míst, které by každá organizace měla modernizovat mezi prvními, je oddělení HR. Zpracování mzdové agendy i samotná personalistika patří totiž mezi interní procesy, kde jsou papír a tužka neustále v kurzu. Po koronavirové pandemii je ale zřejmé, že novým trendem je bezpapírová správa personálních a mzdových záležitostí.

Plánujete zahájit digitalizaci HR oddělení i ve své společnosti, ale nevíte, kde přesně začít? Připojte se k našemu webcastu a nechte se inspirovat! Ukážeme vám, jak zmodernizovat práci s dokumenty, včetně jejich správy, podávání, sdílení a podepisování, prostřednictvím aplikace PeoplePort z dílny Deloitte!

Seznamte se s komplexním online řešením, které vaší firmě ušetří čas i peníze. Poradíme vám, jak elektronicky podepisovat, doručovat a archivovat HR dokumenty v souladu se současným právem a jaké možnosti v této oblasti nabízí chystaná novela zákoníku práce. Zároveň se společně podíváme, jaký je současný stav digitalizace HR workflow v dalších zemí střední Evropy.

Program

V rámci webcastu se zaměříme na následující témata:

  • Připravovaná novela zákoníku práce v oblasti podepisování HR dokumentů
  • Praktické ukázky řešení HR Digital ve mzdovém portálu PeoplePort
  • Technické možnosti podepisování, doručování a archivace HR dokumentů
  • Digitalizace HR workflow v dalších zemích střední Evropy

Přednášející

Michal Czigle, ředitel, daňové oddělení Deloitte
Iva Bilinská, advokátka, Deloitte Legal
Michaela Budilová, supervizorka, mzdové oddělení Deloitte


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.