Pracovní snídaně

Láska na pracovišti: Má zaměstnavatel právo stanovit vlastní pravidla? (akce již proběhla)

location Praha 10. 5. 2023, 8:30

Lze povolit, zakázat nebo jinak regulovat vztahy na pracovišti? Pokud ano, jak to nejlépe udělat? Jak může zaměstnavatel zaměstnance kontrolovat? Může jim číst e-maily, odposlouchávat telefony anebo prohlédat pracovní stoly? A co na to GDPR a ochrana osobnosti?

Pokud vás toto téma zajímá, dorazte k nám na pracovní snídani, kde (nejen) na výše zmíněné otázky odpoví naši odborníci z Deloitte Legal. Dozvíte se také, zda soukromé vztahy na pracovišti řeší zákoník práce nebo jak na tuto oblast nahlíží aktuální judikatura. Nebude chybět ani prostor pro vaše dotazy.

Řečníci:

Hana Gawlasová, partnerka a advokátka, vedoucí oddělení digitálního práva, Deloitte Legal
Hana se věnuje ochraně soukromí a ochraně (zpracování) osobních údajů, zejména v kontextu pracovněprávních vztahů a vztahů vůči spotřebitelům.

Jaroslava Kračúnová, partnerka a advokátka, vedoucí týmu Business Integrity, Deloitte Legal
Jaroslava věnuje významnou část své praxe oblasti ochrany osobních údajů, kde se zaměřuje na komplexní projekty implementace GDPR.

Jan Procházka, partner a advokát, odborník na pracovní právo, Deloitte Legal
Jan se zaměřuje jak na standardní pracovněprávní agendu, tak i na oblast flexibility, inovativních benefitů a nadnárodních vysílání.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.