Webcast

Na co si dát pozor při přípravě přiznání k dani z příjmů právnických osob (akce již proběhla)

location Online 20. 3. 2024, 10:00

Zjistěte, jak správně a efektivně zpracovat daňové přiznání k dani z příjmů právnických osob. V našem webcastu se dozvíte na co si dát pozor při přípravě daňového přiznání k DPPO a podělíme se s Vámi o naše zkušenosti z praxe.


Témata:

  • vybrané oblasti daně z příjmů právnických osob
  • časté chyby při přípravě daňového přiznání
  • zásadní změny v zákoně o daních z příjmů
  • užitečná technologická řešení při přípravě přiznání

Pro koho je akce určena?

Webcast je určen především pro hlavní účetní, finanční manažery, interní daňaře, ale také všem, kteří se chtějí o přípravě přiznání k dani z příjmů právnických osob dozvědět více. 


Přednášející: 

Jakub Vrkoč – senior manažer v daňovém a právním oddělení společnosti Deloitte Česká republika, v divizi specializující se na daňové poradenství v oblasti daně z příjmů právnických osob. Ve společnosti Deloitte se zaměřuje zejména na přípravu daňových přiznání, komplexní daňové poradenství, daňové kontroly, mezinárodní zdanění a na projekty daňových úspor - především na aplikaci odčitatelné položky na výzkum a vývoj. Je absolventem oboru Zdanění a daňová politika na Fakultě financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze a registrovaným daňovým poradcem v Komoře daňových poradců v České republice. Pravidelně přednáší a publikuje články na aktuální daňová témata a podílí se na vývoji softwarových řešení týkajících se daní. Mezi jeho klienty patří významné lokální i zahraniční společnosti.

Lukáš Melichar pracuje jako senior manažer v daňovém a právním oddělení společnosti Deloitte Česká republika. Je absolventem Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze. Ve společnosti Deloitte pracuje od roku 2012. Má zkušenosti s poskytováním služeb jak mezinárodním, tak domácím podnikům v oblasti české daně z příjmů právnických osob. Dále se Lukáš specializuje na technologie používané v oblasti daní. Lukáš hovoří plynule česky a anglicky a je certifikovaný daňový poradce. 


 Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.