Webcast

Pravidelná diskuze nad aktuálními tématy - Daně a právo v naší každodenní praxi (akce již proběhla)

location Online 5. 12. 2023, 10:00

Mluvíme o tom pořád a rádi. Pojďte diskutovat s námi na našem pravidelném webcastu. Probereme hlavní aktuální témata, přidáme ještě rady, tipy, poznatky z praxe či nové trendy z domova i ze zahraničí. 


Obsah:

  • Nové oznamovací povinnosti pro poskytovatele platebních služeb
  • Návrh na změnu zdanění zaměstnaneckých akcií v rámci ESOP 
  • Novinky v cizineckém právu
  • Dotační novinky

Přednášející:

Jana Šťovíčková – je senior manažerkou daňového a právního oddělení společnosti Deloitte v Praze v oddělení nepřímých daní. Jana se specializuje na poskytování poradenských služeb českým a mezinárodním společnostem z finančního, pojišťovacího sektoru a leasingovým společnostem.

Jana Osecká manažerka v daňovém oddělení Deloitte, kde se specializuje na daň z příjmů fyzických osob, sociální zabezpečení a zdravotní pojištění se zaměřením na mobilitu zaměstnanců a nastavení práce na dálku, odměňování prostřednictvím ESOP a další aspekty týkající se fyzických osob. Součástí týmu Global Employer Services (GES) Deloitte je jíž více než 10 let; dříve působila v oddělení zdanění právnických osob. Je členkou Komory daňových poradců České republiky.

Eva Echeverri Mondragón – se jako seniorní manažerka věnuje oblasti poskytování globálních služeb pro zaměstnavatele v rámci daňového a právního oddělení společnosti Deloitte. Je právničkou se zaměřením na cizinecké právo a v Deloitte vede od roku 2019 imigrační tým. Specializuje se na oblast zaměstnávání cizinců v České republice, relokace vysoce kvalifikovaných cizinců a nastavování vysílacích struktur u nadnárodních společností.

Kateřina Fraňková senior konzultantka v oblasti dotací. Katka má přes 6 let zkušeností v oblasti managementu projektů na straně poskytovatele dotace a 2 roky praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele.


 Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.