Seminář

Problematika kryptoměn v právním, účetním a daňovém světě (akce již proběhla)

location Praha 5. 4. 2022, 9:30

Kryptoměny jsou fenomén posledních let a představují velmi atraktivní příležitost k investování. Pro mnohé z nás jsou však stále záhadou. Proto jsme připravili komplexní seminář, kde se zaměříme na kryptoměny nejen z právního, ale i účetního a daňového hlediska.

V rámci semináře probereme zejména následující oblasti:

  • Co to kryptoměny vlastně jsou a jak na ně nahlíží právo.
  • Jak se ke kryptoměnám staví Ministerstvo financí a ČNB.
  • Zdanění kryptoměn z hlediska daně z příjmu a DPH – zvláštní zřetel budeme věnovat zdanění fyzických osob.
  • Co čekat od daňové kontroly kryptoměn.

Seminář bude probíhat v tzv. hybridním režimu. Můžete si tedy zvolit, zda se chcete události zúčastnit osobně v prostorách pražského sídla společnosti Deloitte, nebo zda se chcete připojit vzdáleně.*

Pokud zvolíte prezenční formu účasti, můžete se vedle semináře těšit také na neformální diskusi s našimi odborníky a dalšími hosty u snídaně a kávy.

Přednášející

Jan Procházka, partner, právo
Jana Šťovíčková, senior manažerka, DPH
Valerie Novotná, senior manažerka, audit
Alena Wágner Dugová, senior manažerka, litigace
Ivan Gažo, manažer, daň z příjmu právnických osob
Vladan Čirka, manažer, daň z příjmů fyzických osob

*V případě, že by v době konání události epidemiologická situace nedovolovala osobní setkání, se seminář uskuteční plně v online podobě. Budete-li předtím zaregistrován/a k prezenční účasti na akci, obdržíte od nás odkaz pro připojení k online live streamu. Cenový rozdíl mezi poplatky pro prezenční a online formu semináře vám bude vrácen. O této případné změně vás budeme včas informovat.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.