Webcast

Remote work: Jak správně nastavit oblast odměňování (akce již proběhla)

location Online 25. 5. 2023, 10:00

Odměňování zaměstnanců patří k nejdůležitějším oblastem řízení lidských zdrojů. Jak tento systém správně daňově ošetřit u českých zaměstnanců, kteří pracují ze zahraničí? Jaká pravidla platí pro cizince, kteří pro vaši firmu vykonávají činnost ze svých domovských států? Na jaké povinnosti nezapomenout?

Pokud vás toto téma zajímá, nenechte si ujít náš webcast, který navazuje na předchozí online setkání na téma remote work, a zjistěte, na co byste si měli dát v oblasti odměňování při práci na dálku pozor a jak tento formát využít jako formu benefitu. Na rozdíl od předchozích webcastů se tématu práce vykonávané na dálku budeme věnovat i z pohledu domácího prostředí.

Řečníci:

Jitka Bašová, manažerka v daňovém oddělení, Deloitte
Jitka má dlouholeté zkušenosti s přípravou daňových přiznání pro fyzické osoby a s tím spojeným poradenstvím především pro mezinárodní klientelu, se mzdovou agendou a oblastí sociálního pojištění z mezinárodního pohledu (žádosti A1 apod.). V současné době se zaměřuje na oblast práce vykonávané na dálku a související poradenství.

Lucie Rolná, manažerka v daňovém oddělení, Deloitte
Lucie poskytuje poradenství českým i zahraničním klientům při zavádění moderních způsobů odměňování a systémů zaměstnaneckých výhod na přání klienta, a to jak z hlediska komplexní metodiky, tak i praktického fungování. Má dlouholeté zkušenosti s analýzou daňových dopadů různých forem odměňování.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.