Webcast

Remote work z pohledu daně z příjmu fyzických osob a vedení mzdové evidence (akce již proběhla)

location Online 19. 1. 2023, 10:00

Máte ve firmě zaměstnance, kteří pracují ze zahraničí? Uvažujete o zaměstnání pracovníků z jiných států, kteří by pro vás pracovali na dálku? Nejste si jistí, zda pro vás jako pro zaměstnavatele mají pracovní aktivity zaměstnanců v zahraničí nějaké daňové důsledky?

Pak si nenechte ujít náš webcast, kde se budeme tomuto tématu věnovat z pohledu daně z příjmu fyzických osob a vedení mzdové evidence. Na konkrétních příkladech z praxe vás seznámíme s dopady práce na dálku ze zahraničí a současně představíme, s čím vám můžeme v této oblasti pomoci.

Přednášející:

Anastasia Verkhorubova, senior manažerka, globální služby pro zaměstnavatele, Tax & Legal, Deloitte
Anastasia se specializuje na záležitosti spojené s imigracemi a daněmi z příjmů fyzických osob u velkých mezinárodních i domácích klientů. Věnuje se rovněž poradenství zaměřenému na optimalizaci mezinárodních a lokálních zaměstnaneckých struktur a systémů odměňování.

Jitka Bašová, manažerka, globální služby pro zaměstnavatele, Tax & Legal, Deloitte
Jitka má zkušenosti s přípravou daňových přiznání k dani z příjmů fyzických osob a souvisejícím poradenstvím, se mzdovou agendou a oblastí sociálního zabezpečení (např. žádosti o certifikát A1). V současné době se zaměřuje na poradenství související s prací na dálku.


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.