Konference

SAP roadshow | SAP S/4HANA Public Cloud (akce již proběhla)

location Praha 31. 1. 2023, 9:00

Seznamte se s modulárním ERP systémem SAP S/4HANA v praxi. Ukázka softwarového prostředí, přednášky odborníků, customer stories i živá diskuze. To vše vás čeká v rámci SAP roadshow!

Digitalizace je hybatelem byznysu. Nové možnosti analýzy, organizace a sběru dat však pro podniky znamenají nejen příležitost, ale také výzvu. Jak s pomocí dat zvýšit efektivitu fungování organizace, více zapojit zákazníky či posílit dodavatelské řetězce? Odpovědí je implementace systému pro plánování podnikových zdrojů SAP S/4HANA!

Zvažujete i vy přechod na moderní ERP řešení, ale nevíte, jak na to, nebo nejste o jeho výhodách plně přesvědčeni? Potom neváhejte a navštivte speciální seminář, který pro vás připravujeme ve spolupráci se společností SAP! Naši odborníci vám představí SAP S/4HANA od A do Z (včetně praktické ukázky) a podělí se s vámi o své zkušenosti z praxe. Následovat bude prostor pro vaše dotazy, v závěru našeho setkání se pak můžete těšit také na společný oběd a networking. A to vše v unikátních prostorách Staré čistírny odpadních vod, jedné z nejvýznamnější industriálních památek Prahy i celé Evropy!

Přijďte se inspirovat a zjistěte, jak vytěžit z dat přidanou hodnotu pro vaši firmu!

Program:

09:00-09:45   Registrace
09:45-10:00   Přivítání a úvodní debata | Peter Demuth, SAP
10:00-10:30   Ukázka systému SAP | SAP
10:30-11:10   Představení zkušeností u zákazníka| Kateřina Dudková, Deloitte Advisory
11:10-11:15   Q&A
11:15-13:00   Oběd a networking


Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.