Webcast

Získejte dotaci na výzkum a vývoj (akce již proběhla)

location Online 24. 4. 2024, 10:00

Rok 2024 přináší několik dlouho očekávaných dotačních programů na podporu výzkumu a vývoje pro podnikatele i výzkumné organizace. Nepromeškejte tuto příležitost na financování VaV aktivit a zjistěte více na našem webcastu.


Harmonogram:  

Zaměříme se především na:

  • představení výzev v programech TREND, Potenciál, Aplikace
  • podmínky pro podání žádosti o dotaci
  • jak zrealizovat úspěšný projekt a co musí být splněno, abyste obdrželi dotaci
  • harmonogram dalších dotačních výzev pro podnikatele
  • daňový odpočet na výzkum a vývoj jako možná alternativa

Pro koho je akce určena?

Webcast je určen především pro jednatele, CFO, R&D leaders, ale také všem, kteří se chtějí o dotaci na výzkum a vývoj dozvědět více.


Přednášející: 

Kateřina Fraňková – senior konzultantka v oblasti dotací. Katka se specializuje na veřejnou podporu v oblasti obnovitelných zdrojů, energetiky, cirkulární ekonomiky a výzkumu a vývoje. Má přes 3 roky praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele a před nástupem do společnosti Deloitte pracovala na straně poskytovatelů dotací více než šest let

Kateřina Čápová – senior konzultantka v oblasti dotací. Katka disponuje více než 5 lety zkušeností s řízením projektů ze strany poskytovatele dotace a 2 lety praxe v oblasti poradenství a dotační podpory pro podnikatele.


 Akce není určena pro poradce ani pro zaměstnance společností podnikajících v poradenství. Deloitte si vyhrazuje právo určit seznam účastníků.